arrow_drop_up arrow_drop_down

Persoonlijke (online) coaching

Met persoonlijke begeleiding werken aan je gezondheid voor een energieker en gezonder lichaam

Doelgerichte coaching

Elke twee week hebben een coachingsgesprek jouw resultaten te bespreken en doelen te behalen

Persoonlijke schema's

Een persoonlijk voedingsschema, trainingsschema en leefstijladvies voor je een gebalanceerde leefstijl

Het gaat om jou

Alles coaching en schema's zijn afgestemd op wat jij nodig hebt voor een gezondere leefstijl

Wat is jouw ultieme droom?

Heb je daar wel eens over nagedacht, wat jouw ultieme droom is of wat je echt wilt bereiken? Het maakt niet uit wat het is, misschien wil je een wereldreis maken, wil je een nieuwe bedrijf beginnen of droom je van die ene auto.

Waar je ook van droomt of wat je ook wilt bereiken in het leven, jouw gezondheid speelt altijd de belangrijkste rol in de daadwerkelijke uitkomst. Want hoe gezonder je leeft, hoe gelukkiger je met je lichaam zult zijn, hoe meer energie je zult hebben om te doen wat je moet doen en hoe meer rust je zult hebben om te te genieten van alles wat je doet.

Alles samen zorgt er voor dat jij elke dag maximaal kunt presteren en dat je je dromen kunt waarmaken, welke droom het ook is.


Maar wat is voor jou gezond en hoe pas je dat toe in je eigen leefstijl?

Persoonlijke begeleiding om zakelijk maximaal te presteren

Ben jij op dit moment niet tevreden met je gezondheid, ben je snel vermoeid, lukt het niet om (blijvend) gewicht te verliezen of ervaar je veel fysieke en/of mentale onrust?Dan wil ik je graag helpen!

In mijn 12 weken programma ga ik jou persoonlijk begeleiding om gezonder te eten, voldoende te bewegen en meer te ontspannen zodat jij de leefstijl kunt creëren waarmee je wél energiek bent, wél gewicht kunt verliezen en wél voldoende rust ervaart.


Ik ga jou leren om het gezonder te leven!


Als jouw persoonlijke coach ga ik je helpen om een leefstijl te creëren die past in jouw dagelijks leven en is afgestemd op jouw persoonlijk voorkeuren. In de 12 weken ga ik je leren wat gezonde voeding is en hoe je dit kunt volhouden, hoe je voldoende kunt bewegen en op welke manier jij het beste kunt ontspannen. Daarbij pas ik alles aan op jou, zodat jij handvatten krijgt die zijn afgestemd op jouw manier van leven, dus ook op jouw werk en privéleven.

Een persoonlijke coach voor een levenslang resultaat

Misschien ken je mij als topsporter of misschien ken je mij helemaal nog niet. Mijn naam is Patrick van der Duin en tot 2018 leefde ik als fulltime topsporter om mijn droom als profwielrenner waar te maken.

Na een afwisseling van verschillende overwinningen en zware blessures heb ik besloten om ervaring en kennis als topsporter in te zetten voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.


Naast mijn ervaring als topsporter ben ik gecertificeerd personal trainer, gewichtsconsulent en diëtist (i.o.). Door alle kennis en ervaring te combineren kan ik jou optimaal in je leefstijl begeleiden zodat jij de rest van je leven gezond kunt leven en je dromen waar kunt maken.

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Wat kun je verwachten van het leefstijlprogramma?

  • Je krijgt 12 weken leefstijlbegeleiding, inclusief 6 persoonlijke coach afspraken
  • Je krijgt een persoonlijk voeding- en trainingsschema en een extra leefstijladvies
  • Je hebt de mogelijkheid om 24/7 advies te vragen aan je persoonlijke coach
  • Je hebt de mogelijkheid om het programma zowel fysiek als online te volgen
  • Je leert wat voor jou gezond is en hoe jij dit je leven lang kunt toepassen
  • Je ontvangt naast de lessen ook opdrachten om je leefstijl te verbeteren

Dit is wat anderen zeggen over persoonlijke begeleiding

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Ben jij er klaar voor om je dromen waar te maken?

Ontvang drie maanden persoonlijke leefstijlbegeleiding voor 270 euro

PatrickvanderDuin.com