Persoonlijk leefstijl traject

In 12 weken naar jouw persoonlijke topvorm

Topvorm als doel

Afvallen, hoger in je energie of een sterker lichaam. Wat je doel ook is, we gaan op zoek naar een topvorm

Persoonlijke coaching

Elke week een contact en feedback moment en elke maand een persoonlijke coachingsmoment

Volledige leefstijl

Een gezonde leefstijl is meer dan gezond eten en voldoende trainen. Ook slaap en mindset komt aanbod

Waarom zou je eigenlijk in topvorm willen zijn?

In topvorm zijn betekent simpelweg dat je de fysieke en mentale gezondheid bezit om elke dag het beste uit jezelf en de dag te kunnen halen.

Voor de een is dat elke dag presteren op het werk en daarna nog vol energie thuis komen om te genieten van je gezin. Voor de ander is het elke dag kunnen werken, sporten én nog energie kunnen steken in het sociale leven.


Maar wat betekent het voor jou?

Heb je er wel eens over nagedacht wat het je allemaal zou opleveren als je fysiek en mentaal in topvorm bent? Wat je dan allemaal kunt waarmaken in je leven en hoe goed je je zult voelen?

Het is ontzettend belangrijk om voor ogen te hebben waar je het voor doet, want het nastreven van een topvorm is niet makkelijk. Het vraagt tijd, inzet en doorzettingsvermogen. 

Als jij écht het beste uit jezelf wilt halen en bereid bent om jouw persoonlijke topvorm na te streven, dan ga ik jou helpen. Twaalf weken persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, training, slaap en mentale (ont)spanning oftewel mindset.

Persoonlijke begeleiding om in topvorm te raken 

 1. Ben je niet tevreden met je lichaam of gezondheid?
 2. Lukt het niet om een gezond gewicht aan te houden?
 3. Ben je snel vermoeid en lukt het niet om het beste uit jezelf te halen?
 4. Doe je je best maar wil je de spreekwoordelijke puntjes op de 'i' zetten?


Dan kan ik jou helpen om in een persoonlijke topvorm te raken!

In 12 weken ga ik jou ondersteunen om gezonder te eten, gerichter te sporten, beter te slapen en meer te ontspannen. Je krijgt van mij persoonlijke schema's, adviezen en opdrachten deze 4 leefstijlfactoren doelgericht aan te pakken. 

We gaan samen doelen stellen en een leefstijlplan maken. Elke week hebben we een online contactmoment waarin ik jouw stok achter de deur ben om het leefstijlplan vol te houden.

Daarnaast hebben we elke maand een 1-op-1 coaching sessie, online of een fysieke afspraak, wat het beste bij jou past. In deze sessies kijken we naar jouw voortgang, stellen we nieuwe doelen en kijken we naar wat jij nog nodig hebt om in topvorm te raken.

De ervaring van een topsporter!

Misschien ken je mij als topsporter of misschien ken je mij helemaal nog niet. Mijn naam is Patrick van der Duin en tot 2018 leefde ik als fulltime topsporter om mijn droom als profwielrenner waar te maken.

Na een afwisseling van verschillende overwinningen en zware blessures heb ik besloten om ervaring en kennis als topsporter in te zetten voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Als topsporter stond mijn leven in het teken van voeding, training, slaap en regelmaat. Alles wat je van een topvorm verwacht streefde ik elke dag na, 15 jaar lang. En nu wil ik mijn kennis en ervaring delen met jou, zodat jij ook elke dag het beste uit jezelf kan halen.

Naast mijn ervaring als topsporter ben ik gecertificeerd personal trainer, gewichtsconsulent en diëtist (i.o.).

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Wat kun je verwachten van het leefstijl traject?

Je gaat 12 weken aan de slag met je leefstijl om in topvorm te raken:

 • Voor meer energie gedurende dag
 • Voor een gezond(er) gewicht
 • Voor mentale rust en betere focus 
 • Voor een gezond en gelukkig leven


Om dit te werkelijkheid te laten worden krijg je van mij:

 • Wekelijkse feedback momenten
 • Maandelijkse 1-op-1 coaching
 • Adviezen, schema's en opdrachten voor alle leefstijlfactoren
 • Toegang tot de online leefstijl community  (live v.a. september

Dit is wat anderen zeggen over persoonlijke begeleiding

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Ben jij er klaar voor om in topvorm te zijn?

Het leefstijl traject voor 270 euro

arrow_drop_up arrow_drop_down