Werken aan je gezondheid zoals topsporters werken aan hun topvorm

Coachingstraject voor ondernemers naar een lichaam in topvorm om privé en zakelijk elke dag het beste uit jezelf te halen.

Coaching

Elke maand een 1-op-1 coaching om trainingsplannen op te stellen en jouw voortgang te evalueren.

Accountability

Elke week leg je 'accoutability' af zodat jij doet wat je moet doen om een topfit lichaam te creëren.

Uitdaging

Elk kwartaal werk je naar een sportieve uitdading waarin je je trainingsarbeid in praktijk brengt.

Ondernemen is topsport, maar ben jij wel in topvorm?

Vaak wordt gezegd dat ondernemen topsport is, maar toch zijn weinig ondernemers die zichzelf als topsporter verzorgen. Als jij dag in dag uit je beste werk wilt leveren, zul je net als een sporter in topvorm moeten zijn.

Dat begint met een topfit lichaam. Enerzijds heb je dan de energie om elke dag het beste uit jezelf te halen en anderzijds heb je dan de motivatie om met zin in je dag te beginnen en de veerkracht om met dagelijkse tegenslagen om te gaan.

Ben jij ondernemer en ben je niet 'fit' genoeg? Dan ga je vroeg of laat niet meer het beste uit jezelf kunnen halen. Wil je dat voorkomen dan wordt het tijd dat jij aan de slag gaat met een persoonlijk trainingsplan waarmee jij in topvorm komt en vol energie, motivatie en veerkracht je beste werk kunt gaan leveren 

Ik ga je elk kwartaal uitdagen,  accountable houden en coachen 

Laten we eerlijk zijn. Je weet zelf heel goed wat je moet doen om gezonder te leven, maar je doet het niet en juist daar gaan we mee aan de slag. Ik werk met kwartaal plannen, we maken ze simpel en haalbaar. Maar om echt te zorgen voor een stok achter de deur gaan we werken naar een sportieve uitdaging, wat dat is verschilt per kwartaal. Misschien organiseren wijzelf een run-like-run waar je voor gaat trainen, of je schrijft je in voor een ander sportieve event. 

Elke maand komen we samen en bespreken we het plan voor de komende maand. Wat ga je verbeteren aan je leefstijl en welke trainingen zetten we in het programma. Dit werk ik uit tot een trainingsschema die jij van dag tot dag kunt volgen, elke dag duidelijk wat je moet doen. Uiteraard zitten de rustdagen hierin verwerkt!

Maar daar houdt het niet op, jij moet de trainingen echt uit gaan voeren. Daarvoor ga ik jou elke week accountable houden, simpelweg door jouw wearables in te zetten als stok achter de deur. Laat maar zien dat je getraind hebt! 

Ik heb 20 jaar ervaring in de topsport, durf jij het aan om samen te werken?

Vroeger stond ik aan de andere kant, ik was wielrenner met de droom om het hoogst haalbare te halen. Ik heb altijd trainers en coaches gehad om mijn dromen waar te maken. Zonder hen zou ik niet half de prestaties hebben geleverd als dat ik nu heb gedaan.


Als het goed gaat is alles makkelijk, maar wanneer het niet goed gaat heb je iemand nodig die jou helpt om door te zetten en om het van de zonnige kant te bekijken. Maar je hebt ook iemand nodig die jou durft te pushen, want dat doe je zelf niet. Simpelweg omdat je hersenen te snel ingrijpen als de verandering te groot wordt.


Ik weet hoe zwaar het soms kan zijn en dat je liever wilt stoppen. Ik ken beide kanten van de medaille, zowel winnen als verliezen en uit ervaring kan ik je vertellen dat winnen leuker is. Winnen van jezelf is mooi, en als je dan ook nog eens de resultaten behaald die je wenst, dan is winnen geweldig! 


Durf jij het aan om echt te winnen van jezelf en de gezondheid te behalen die je altijd al hebt gewild? Dan ga ik je helpen met een concreet doel en een duidelijk plan. Ik ga je scherp houden zodat je focus houdt op je doel en ik ga ondersteunen wanneer het even moeilijk wordt.


Het is niet alleen topsport ervaring, ik ben ook gediplomeerd personal trainer, gewichtsconsulten, sportvoedingsdeskundige en (bijna) diëtist. Toch prettig dat je trainer weet wat hij doet!

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Waarom zou je kiezen voor personal training?

 • Je weet hoe belangrijk jouw gezondheid is om je fit en energiek te voelen, maar je weet niet zo goed hoe jij dit het beste kunt aanpakken of volhouden.
 • Je hebt het erg druk op het werk en daardoor heb je een stok achter de deur nodig om wekelijks je trainingen af te werken.
 • Je hebt al meerdere pogingen gedaan om af te vallen door gezonder te eten en meer te sporten maar het is niet gelukt om dit resultaat vast te houden.


Zo ziet een personal trainingstraject er bij mij uit:

1. Tijdens de kennismaking stellen we direct een persoonlijk 100 dagen plan zodat jij inzicht hebt in hoe je fitter en energieker wordt.

2. We plannen een eerste trainingen om te kijken wat het trainingsniveau is en jij kunt ervaren wat de trainingen van mij inhouden. Ook doen we een 0-meting om te kijken hoe jouw gezondheid er nu voor staat.

3. We starten het personal trainingstraject van 100 dagen op basis van jouw persoonlijke trainingsplan. Elke week hebben we 1 of 2 trainingen, elke maand krijg je een persoonlijk trainingsschema en meten we de voortgang en na 100 dagen bepalen we het eindresultaat.

4. Heb je het personal trainingstraject afgerond dan wordt het tijd voor een nieuw 100 dagen plan, daarbij kun je zelfstandig verder maar ik kan je ook blijven begeleiding door midden van personal training of online coaching.


Daarbij kun je ook nog dit verwachten als je met mij traint:

 • We trainen met de beste materialen in het Fitnesscentrum Roden
 • Ik pas elke training aan op jou en is daarom geschikt voor elk trainingsniveau
 • Elk kwartaal organiseer ik een gratis leefstijlevent voor iedereen die ik train

Wil je binnen 100 dagen fit en energiek zijn?

Kies dan voor mijn personal trainingstraject waarin ik jou 100 dagen ga trainen

Meest gekozen

Personal Trainingstraject (13)

€845,-
13 weken personal training (o.b.v. 1 trainingen/week)
 • Starten met proeftraining t.w.v. €65
 • Elke week 1 personal training
 • Maandelijks trainingsschema
 • Inclusief voedingsadvies
 • Inclusief leefstijlevent
Beste aanbod

Personal Trainingstraject (26)

€1245,-
13 weken personal training (o.b.v. 2 trainingen/week)
 • Starten met proeftraining t.w.v. €65
 • Elke week 2 personal trainingen
 • Maandelijks trainingsschema
 • Inclusief voedingsadvies
 • Inclusief leefstijlevent

Dit is wat anderen zeggen over Patrick

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Plan een kennismakingsgesprek waarin we direct jouw persoonlijke trainingsplan opstellen!