Personal Training

Onder persoonlijke begeleiding werken aan een gezonder en sterker lichaam

Trainingsbegeleiding

Wekelijkse 1-op-1 trainingen met maandelijkse trainingsschema's

Voedingsadvies

Maandelijkse evaluatie, inclusief persoonlijke voedingsadviezen

Doelgerichte coaching

Coaching om met gerichte focus je doelen en dromen waar te maken

Je wilt helemaal niet een

gezonder en sterker lichaam...

Wist je dat onze hersenen helemaal niet willen dat je gezonder gaat leven? Dit komt doordat onze hersen altijd weerstand bieden tegen verandering. De leefstijl die je op dit moment aanhoudt voelt veilig en verandering is onzeker, daar houden de hersenen niet van.


Als je dit weet, snap je waarschijnlijk ook waarom het soms zo lastig kan zijn om gezonder te gaan leven. Je zult gewoontes moeten veranderen en die verandering wordt door je eigen hoofd tegen gewerkt. Waarom zou je al die moeite doen als je toch tegen gewerkt wordt, wil je dit eigenlijk wel?


Ja dat wil je zeker! Want jij weet je wel beter, jij weet dat een appel gezonder is dat een patatje mayo en dat beweging beter voor je lichaam is dan stil zitten. Het enige wat je nodig hebt is de juiste manier om het te winnen van je eigen hersenen.


Een stok achter de deur, iemand die harder spreekt dan je hersenen, bijvoorbeeld een personal trainer!

Je weet het nog niet, maar jij bent ook een topsporter! 

Als het makkelijk was, dan was iedereen wel in een top conditie. Maar het is niet makkelijk, zeker niet als je het alleen moet oplossen, maar daar was je waarschijnlijk al achter gekomen...


Toch is het mogelijk om te winnen van de weerstand! Kijk naar topsporters, de manier waarop ze dag in, dag uit winnen van de weerstand is ontzettend leerzaam. Want als je aan de slag wilt met je gezondheid, dan zul je daar ook dag in, dag uit mee bezig zijn.


Wat topsporters doen om hun doelen waar te maken zijn 3 dingen:

  • Ze hebben een concreet doel met een duidelijk plan
  • Ze hebben een messcherpe focus op het einddoel
  • Ze hebben een persoonlijke trainer of coach


Dus wil jij dit keer écht gezonder gaan leven? Dan zul je doelgericht aan de slag moeten gaan met de focus om dit doel waar te maken. En je hebt iemand nodig die dit plan samen met jou kan maken en je verantwoordelijk houdt om deze doelen waar te maken.


Als je dat doet ben je een topsporter, de prestaties en je doelen zijn anders, maar voor de rest ben je het zelfde! En net als die topsporter heb jij ook een persoonlijke trainer nodig! 


Wil jij een gezonder en sterker lichaam, wil je wat kilo's kwijt of wil je juist meer energie om het beste uit jezelf te kunnen halen? Dan ga ik jou als personal trainer helpen om deze doelen waar te maken!

Ex-topsporter als trainer, durf jij het aan?

Vroeger stond ik aan de andere kant, ik was wielrenner met de droom om het hoogst haalbare te halen. Ik heb altijd trainers en coaches gehad om mijn dromen waar te maken. Zonder hen zou ik niet half de prestaties hebben geleverd als dat ik nu heb gedaan.


Als het goed gaat is alles makkelijk, maar wanneer het niet goed gaat heb je iemand nodig die jou helpt om door te zetten en om het van de zonnige kant te bekijken. Maar je hebt ook iemand nodig die jou durft te pushen, want dat doe je zelf niet. Simpelweg omdat je hersenen te snel ingrijpen als de verandering te groot wordt.


Ik weet hoe zwaar het soms kan zijn en dat je liever wilt stoppen. Ik ken beide kanten van de medaille, zowel winnen als verliezen en uit ervaring kan ik je vertellen dat winnen leuker is. Winnen van jezelf is mooi, en als je dan ook nog eens de resultaten behaald die je wenst, dan is winnen geweldig! 


Durf jij het aan om echt te winnen van jezelf en de gezondheid te behalen die je altijd al hebt gewild? Dan ga ik je helpen met een concreet doel en een duidelijk plan. Ik ga je scherp houden zodat je focus houdt op je doel en ik ga ondersteunen wanneer het even moeilijk wordt.


Het is niet alleen topsport ervaring, ik ben ook gediplomeerd personal trainer, gewichtsconsulten, sportvoedingsdeskundige en (bijna) diëtist. Toch prettig dat je trainer weet wat hij doet!

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Dit kun je verwachten van de personal trainingen

  • Elke week een 1-op-1 training van 60 minuten
  • Elke maand een persoonlijk trainingsplan
  • Elke maand een persoonlijk voedingsadvies

Daarnaast:

  • Sporten we met de beste materialen in het Fitnesscentrum Roden
  • Is sporten voor iedereen en is geschikt voor elk trainingsniveau
  • Krijg je toegang tot de online leeromgeving (binnenkort online)

Klaar om te werken aan een gezonder en sterker lichaam?

Personal training v.a. € 45 / training

Dit is wat anderen zeggen over Patrick

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Kom in contact voor een gratis proeftraining!

arrow_drop_up arrow_drop_down