arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Training

Persoonlijke trainingsbegeleiding om fysiek en mentaal in topvorm te zijn

Altijd een gratis proeftraining 


Doelgericht trainen

Je traint bij mij altijd op basis van een vooraf gesteld doel en een daarbij passend trainingsplan

Veilig en verantwoord

Elke training is aangepast op jouw trainingsniveau en worden onder begeleiding goed uitgevoerd

De stok achter de deur

In de personal trainingen heb je de motivatie om elke training het weer het beste uit jezelf te halen

Mis jij ook wel eens de motivatie?

Onderzoekt wijst uit dat gemiddeld 80% van de Nederlands hun sportieve doelen niet weet te behalen. De grootste reden is dat men niet de motivatie kan blijven opbrengen om elke training te volgen.

In mijn jaren als topsporter voerde ik ook regelmatig een interne strijd om dag in, dag uit te moeten trainen en ben ik er achter gekomen hoe belangrijk het is om een persoonlijke trainer of coach te hebben. Want ook al heb je super veel discipline, een trainer of coach kan jou net dat kleine beetje extra laten doen wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Als Personal trainer heb ik gemerkt dat het lang niet altijd om het kleine beetje extra gaat. Het gaat namelijk om de totale begeleiding naar het uiteindelijke doel. Dit doel bereik je niet door altijd maar hard te trainen, dit bereik je door gericht te trainen met de aandacht die jij nodig hebt.

Het echte resultaat behaal je door consistent en doelgericht te trainen. Daarom ben ik als Personal Trainer niet alleen bezig met jou te motiveren, maar begeleidt ik jou in de volledige route die jij aflegt om jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen.

Deze route begint met het bepalen van concrete doelstellingen, vervolgens het opstellen van een persoonlijk trainingsplan en uiteindelijk ook de motivatie om dit plan uit te voeren. Daarbij zijn aandacht, zekerheid en veiligheid in de trainingen en oefeningen de kleine verschillen die jou helpen je persoonlijk gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken.

Je lichaam is de motor voor prestaties

De gezondheid van je lichaam is essentieel om te presteren. Hoe beter je fysieke conditie, hoe beter je mentale weerbaarheid. De combinatie van fysieke en mentale topvorm zorgt er voor dat jij het maximale uit jezelf kunt halen en daarmee kunt doen wat je het liefste doet.

Als Personal Trainer is het niet mijn doel om jou alle oefeningen correct uit te laten voeren, het is juist de kunst om de oefeningen en training in te zetten als middel om sterker en fitter te zijn in je dagelijkse leven, zowel privé als zakelijk.

Door te werken in trainingstrajecten van minimaal 12 trainingen kunnen we de personal trainingen in een plan verwerken en op basis van dit plan jouw doelen daadwerkelijk realiseren.

De trainingen zijn altijd afgestemd op jouw trainingsniveau en kunnen op ieder moment aangepast worden. Je kunt er daarom altijd zeker van zijn dat je gericht traint zonder jezelf over te belasten of risico's te nemen.

Wil jij training onder persoonlijke begeleiding en zekerheid van resultaat?

Ontdek wat Personal Training voor jou kan betekenen!

Plan direct een gratis proeftraining


De training van Patrick was anders dan elke training die ik ook heb gedaan. Na 2 trainingen voelde ik mij al sterker en ervaar ik minder rugklachten in mijn werk.
Reinout van Dam - Tandarts

Met de persoonlijke begeleiding had ik een stok achter de deur om te doen wat ik moest doen. Binnen enkele trainingen vernam ik verschil en begon ik het echt leuk te vinden.

Sil Faber - Business consultant

Na het eerste trainingstraject is Pieter al 5kg afgevallen. We zagen zijn conditie groeien en daarnaast kreeg hij ook nog eens plezier in het sporten, zowel alleen als met Patrick.

Familie Mulder

Een Personal Trainingstraject

Het trainingstraject is kost €540,- en bestaat uit 12 trainingen van 45 minuten die je onder persoonlijke begeleiding uitvoert. Voorafgaand aan een trainingstraject plannen we een proeftraining of een evaluatie moment. Op basis daarvan wordt een trainingsplan opgesteld en worden de trainingen bepaald. Tijdens de trainingen wordt je begeleid in de oefeningen, de uitvoeringen en de intensiviteit om het beste uit jezelf én de training te halen.

Van de Personal Trainingstraject kun je onder andere verwachten:

 •  Je krijgt een concreet trainingsplan om je doelen te behalen
 •  Je hebt stok achter de deur om elke training het beste uit jezelf te halen
 •  Je leert welke manier van trainen het beste bij jou en jouw doel past
 •  Je hoeft niet tegen de trainingen op te zien, ze zijn altijd op jou afgestemd

Daarnaast...

 •  Word je begeleid met 15 jaar aan ervaring in topsport en trainingsleer
 •  Werk je gericht aan je persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid
 •  Zul je zowel in je privé als zakelijke leven beter en sterker gaan voelen
 •  Zul je kennis en kunde op doen om ook zelfstandig verantwoord te trainen


    Ben jij er klaar voor om fysiek en mentaal in topvorm te zijn?    

Hoe ziet een training er uit?

Je traint wanneer het jou uitkomt. Elke training is op afspraak en mocht er wat tussen komen dan kun je de training gerust verplaatsen.

De personal trainingen duren 45 minuten. In deze tijd kun je het beste uit jezelf halen en goed herstellen voor de volgende training.

De trainingen zijn altijd vooraf uitgewerkt zodat jij ze alleen hoeft uit te voeren. Je kunt altijd zeker zijn van juist oefeningen en intensiviteit.

Je traint altijd onder persoonlijke aandacht en daarmee heb je ook de garantie op veiligheid en extra motivatie tijdens de oefeningen.

We trainingen in het Fitnesscentrum Roden waar we gebruik maken van de nieuwste en meeste uitgebreide trainingsmaterialen.

Start met een gratis proeftraining!

 • Wil je trainen met extra motivatie en een stok achter de deur?
 • Wil je doelgericht trainen met zekerheid op resultaat en veiligheid?
 • Wil je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf halen?
 • Wil je veilig en verantwoord trainen op een manier die bij jou past?
 • Wil je trainen onder persoonlijke begeleiding met ervaring?


Dan is het persoonlijk trainingstraject de beste investering om écht resultaat uit je trainingen te halen. Ontdek wat persoonlijke trainingsbegeleiding voor jou kan betekenen in een gratis proeftraining. De training is 100% gratis en vrijblijvend.

50%
Je hebt bijna een gratis Personal training gepland!
Vul je gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis training
Je gegevens zijn beschermd en je kunt ten alle tijden afmelden
Plan een proeftraining!
PatrickvanderDuin.com