arrow_drop_up arrow_drop_down

Een gezond gewicht, sterker lichaam én meer energie?

Persoonlijke begeleiding voor doelgerichte trainingen, verantwoord afvallen en een gezonde leefstijl. 

Doelgericht sporten

Ik begeleid en motiveer jou om met gericht en structureel te bewegen.

Verantwoord afvallen

Ik ondersteun jou naar een gezond voedingspatroon dat bij jou past.

Gedragsverandering

Ik leer jou de gezonde gewoontes voor een gezonde leefstijl.

Meer energie, een sterker lichaam of verantwoord afvallen?

Jouw gezondheid is de conditie om dagelijks te functioneren. Hoe beter je gezondheid, hoe energieker, fitter en gelukkiger jij je voelt. Onze gezondheid is afhankelijk van lichaamsbeweging, gezonde voeding, goede nachtrust en voldoende ontspanning.

Maar hoe vind je de juiste balans zonder spartaans te hoeven leven?


Ben jij op dit moment niet tevreden met je gezondheid, ben je snel vermoeid of lukt het niet om af te vallen? Dan is tijd om jouw leefstijl onder de loep te nemen. Welke factoren kan jij verbeteren? Beweeg je weinig? Eet je te veel of juist te weinig? Heb je het te druk? Kun je de motivatie niet vasthouden? 

Wat het ook is, ik kan jou hierin ondersteunen!

Ontdek de kracht van

persoonlijke begeleiding

Het kan ontzettend lastig zijn om je gezondheid te verbeteren en je leefstijl te veranderen. Soms voelt het zelfs onmogelijk…

Je kunt verdwalen in alle verschillende diëten die nauwelijks vol te houden zijn, na enkele weken kan je motivatie om structureel te sporten snel afnemen en door je drukke bestaan lukt het je niet om je gezonde gewoontes vol te houden.


Daar heb ik de oplossing voor!


In de afgelopen jaren heb ik uitgezocht waarom het zo moeilijk is om blijvend gezond te leven, gezond te blijven eten en voldoende te bewegen. 

Het antwoord is dat we geen duidelijk doel hebben of weten waarom we écht onze gewoontes willen veranderen, onze wilskracht neemt af door alle afleidingen die er zijn en we hebben vaak niemand die ons ondersteund of verantwoordelijk houdt voor de gestelde doelen. Daarnaast is er zoveel verschillende informatie beschikbaar dat we soms door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om de juiste adviezen.


Herken je dit? Hoe zou je het dan vinden als ik jou help met het maken van een persoonlijk en doelgericht stappenplan, jou begeleidt in de trainingen of het afvallen en daarnaast motiveer en ondersteun om de moeilijke momenten door te komen.


Samen zorgen we ervoor dat jij verantwoord kunt afvallen, met plezier en motivatie sport en blijvend je gezondheid verbeterd. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je gewoon fitter voelen, met een personal trainer kun je echt je doelen behalen. 

Jouw personal trainer & coach voor een optimale gezondheid

Misschien ken je mij als topsporter of misschien ken je mij helemaal nog niet. Mijn naam is Patrick van der Duin en tot mijn 23e leefde ik mijn droom als profwielrenner.

Na een afwisseling van verschillende overwinningen en zware blessures heb ik besloten om mij in te zetten als personal trainer en coach voor wie het beste uit zichzelf en zijn of haar gezondheid wil halen.


Door mijn ervaring als topsporter en kennis als fitnesstrainer en diëtist te combineren kan ik jou optimaal ondersteunen om verantwoord af te vallen, veilig en gericht te trainen en om je leefstijl blijvend te verbeteren.

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Dit is waarmee ik jou ga helpen als trainer & coach

Verantwoord en blijvend afvallen

Veilig en doelgericht trainen

Creëren van een gezonde levenstijl

Een fit en energieke leefstijl

Een sterker lichaam en geest

Behalen van je gezondheidsdoelen

+ een persoonlijk plan & online coaching

Personal training en voedingsbegeleiding is meer dan 1-op-1 trainingen en contactmomenten. Je krijgt van mij een persoonlijk plan zodat jij op elk moment van de dag en elke dag van de week weet wat je moet doen om je doelen te behalen. Daarnaast kun je op elke moment online contact opnemen voor directe begeleiding in je trainingen of voeding.
Benieuwd hoe het persoonlijke plan er voor jou uit ziet? Vraag een gratis intakegesprek aan!


Dit is wat anderen zeggen over personal training & coaching

Ik heb meer energie, voel me minder moe en val langzaam af. Daarnaast kan ik de adviezen en het programma ook met een drukke baan nog makkelijk volgen.
Pia Thiele
De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag en mijn werk aan te kunnen, beter te trainen en verantwoord gewicht te verliezen.
Reinout van Dam
Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.
Floor Koster

De voordelen van persoonlijke 

training- en voedingsbegeleiding

 • Je hebt altijd een stok achter de deur om te sporten en gezond te blijven eten
 • Je sport veilig onder persoonlijke begeleiding op je eigen trainingsniveau
 • Je wordt begeleidt om verantwoord, haalbaar en blijvend af te vallen
 • Je werkt aan alle facetten van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal
 • Je krijgt elke maand een nieuwe plan, zowel voor je training als voedingspatroon
 • Je kunt altijd online contact op nemen voor extra adviezen of ondersteuning

Investeren in je gezondheid?

Start volledig gratis en vrijblijvend!

Start met een gratis intakegesprek

Personal Training

 • Wekelijks een personal training om veilig onder begeleiding te trainen
 • Maandelijks een trainingsschema om zelfstandig en doelgericht te trainen
 • Maandelijks een voedingsschema om verantwoord en blijvend af te vallen
 • Maandelijks een coaching consult om je voortgang en doelstellingen te bespreken
 • Onbeperkt online begeleiding voor extra ondersteuning op elk moment van de dag
Meer informatie geef ik je graag in een gratis intakegesprek!

Voedingsbegeleiding

 • Maandelijks een voedingsschema om verantwoord en blijvend af te vallen
 • Maandelijks een trainingsadvies om het voedingspatroon te ondersteunen
 • Maandelijks een coaching consult om je voortgang en doelstellingen te bespreken
 • Onbeperkt online begeleiding voor extra ondersteuning op elk moment van de dag

Meer informatie geef ik je graag in een gratis intakegesprek!

Start met een intakegesprek!

Wat je doel ook is; blijvend afvallen, een sterker en strakker lichaam of gewoon een gezondere leefstijl, met persoonlijke begeleiding voor training of voeding ga je daadwerkelijk je doelen bereiken.


Elke moment is het juiste moment om de eerste stap te zetten. Daarom wil ik je uitnodigen voor een gratis intakegesprek waarin we zonder verplichtingen kennis kunnen maken en kijken hoe ik jou zo goed mogelijk zou kunnen begeleiden!


PatrickvanderDuin.com