Jouw persoonlijke stok achter de deur in elke training

Wekelijkse 1-op-1 trainingen om gestructureerd en resultaatgericht te trainen voor een fit lichaam

Een stok achter de deur

Elke week 1 of 2 trainingen onder persoonlijke trainingsbegeleiding

Inclusief leefstijlbegeleiding 

Naast training krijg je ook een persoonlijk voedingsadvies

Gegarandeerd resultaat

Begeleiding op basis van jouw persoonlijke 100 dagen plan

Je wilt helemaal niet een fit lichaam...

Wist jij dat jouw hersenen alle moeite van een gezond en fit lichaam liever niet hebben? Dit komt doordat de hersenen altijd weerstand bieden tegen verandering. Het stemmetje in jouw hoofd houdt van comfort en daarom is het zo lastig om een gezonde leefstijl vol te houden. Vroeger in de oertijd was dit een overlevingsmechanisme, maar nu in ons drukke bestaan werkt het je tegen!

Helaas kan je het stemmetje in je hoofd niet volledig wegnemen, maar je kan het wel overstemmen. De beste manier om dit te doen is door een goede stok achter de deur te zoeken. 

Zo'n stok achter de deur om elke week gestructureerd en gericht te trainen kan ik voor jou zijn. Een personal trainer.

Gegarandeerd resultaat met een personal trainer

Als het makkelijk was, dan was iedereen wel fit en energiek, maar het is niet makkelijk. Zeker niet als je een volle agenda hebt en naast je werk en prive leven nauwelijks tijd en energie overhoudt om te sporten, maar daar was je waarschijnlijk al achter gekomen...

Om het makkelijker te maken en meer resultaat te halen kan je het beste trainen met een personal trainer. Het maakt de training zelf niet makkelijker, maar het geeft zekerheid dat je regelmatig en resultaat gericht traint.

Met een personal trainer hoef je zelf niet na te denken over de trainingen. Ik maak voor jou een trainingsprogramma dat jij aan kan en helpt om je doelen te halen. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en aanwezig zijn.

En ander bijkomend voordeel, ik help je ook met je voeding en andere leefstijlfactoren. Met een personal trainer heb je de complete begeleiding die je nodig hebt om een fit lichaam te creëren. 

Zo gaan we te werk:

1. We starten altijd met een gratis kennismaking inclusief proeftraining. In deze training bespreken we jouw doelen en hoe ik denk dat jij die het beste kunt behalen, en natuurlijk wat ik daarin voor jou kan betekenen.


2. Als we na de proeftraining beide enthousiast zijn plannen we de trainingen een maand vooruit en gaan we wekelijks samen aan de slag. Maar buiten de 1-op-1 trainingen krijg je van mij ook een trainingsschema en help ik je met persoonlijke voedingsadviezen als je dat nodig hebt. Dit herhalen we elke maand tot jij je doelen hebt bereikt, of besluit om zelfstandig verder te gaan.*


3. Je bent bij mij altijd vrij, je zit niet vast aan contracten. Voor een vast bedrag per maand train je wekelijks met mij. Ben je klaar om zelfstandig verder te trainen dan kan dat ten alle tijden.


* Stiekem is het mijn doel om sporten voor jou een gewoon te laten worden zodat je de rest van je leven zelfstandig verder kunt!

null nullnull null

null null

Waarom zou je mij kiezen als trainer?

  • Ik heb uiteraard de kennis opgedaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben gediplomeerd fitness trainer en gewichtsconsult, ik heb mijn HBO opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heb de cursus tot NLP-coach gevolgd. 
  • Naast alle boeken wijsheid heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als topsporter en tot op de dag van vandaag train ik nog elke dag. Ik weet hoe zwaar het kan zijn om je doelen, hoe moeilijk het kan zijn om altijd maar de motivatie op te brengen en het vol te houden, maar vooral hoe geweldig het is als jij je doelen haalt.
  • Maar jij bent niet de eerste die bij mij komt trainen. In de afgelopen jaren heb ik zo’n 250 sporters en niet-sporters begeleiding naar een gezonder lichaam.
200 / mnd
o.b.v. 1 training/week
  • Starten met een gratis proeftraining
  • Elke week 1 personal training
  • Inclusief trainingsschema’s
  • Inclusief voedingsadvies
  • Maandelijks opzegbaar
Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Plan een proeftraining en start met personal training