Personal Trainingstraject

Wekelijkse 1-op-1 training, voedingsadvies en leefstijlcoaching 

Nooit meer uitgeput

Elke dag de energie om zowel op je werk als in je privé-leven optimale te functioneren.

Gezond gewicht

Een gezond(er) gewicht op basis van een balans in je voeding en training, zonder moeilijk dieet.

Hogere productiviteit

Fysiek en mentaal weerbaar zodat jij je optimaal kan focussen op je dagelijkse taken.

Je wilt helemaal niet een

gezonder leven...

Wist je dat onze hersenen helemaal niet willen dat je iets gaat veranderen aan je gezondheid? Dit komt doordat onze hersenen altijd weerstand bieden tegen verandering. Het stemmetje in jouw hoofd houdt van comfort.


Het is makkelijker om ongezond te leven, dan moeite te doen voor een gezond leven, ook als je weet wat alle voordelen kunnen zijn. Maar waarom zou je al die moeite doen als je toch tegen wordt gewerkt door je eigen hoofd?


Je hebt alleen iets of iemand nodig die jouw helpt om van het stemmetje in je hoofd te winnen. Een stok achter de deur om het resultaat te halen dat je graag wilt en om de voordelen van een fit en energiek lichaam te ervaren.


Zo'n stok achter de deur voor jouw gezondheid ben ik, een personal trainer.

In 6 maanden fit en energiek

Als het makkelijk was, dan was iedereen wel fit en energiek, maar het is niet makkelijk. Zeker niet als je een volle agenda hebt en nauwelijks tijd en energie overhoudt , maar daar was je waarschijnlijk al achter gekomen...


Toch is het mogelijk om door deze weerstand heen te komen. Kijk naar topsporters, de manier waarop ze dag in, dag uit winnen van de weerstand is ontzettend leerzaam. Want als je in 6 maanden fit en energiek wilt zijn, dan heb je een strategie nodig zoals topsporters deze gebruiken.


Wat topsporters doen om hun doelen waar te maken zijn 3 dingen:

 • Ze hebben een concreet doel met een duidelijke planning
 • Ze hebben een messcherpe focus op het einddoel
 • Ze hebben een persoonlijke trainer of coach om hen te helpen naar het doel


Dus wil jij dit keer écht gezonder gaan leven? Dan zul je doelgericht aan de slag moeten gaan met de focus om dit doel waar te maken. En je hebt iemand nodig die dit plan samen met jou kan maken en je verantwoordelijk houdt om deze doelen waar te maken.


Als je dat doet ben je een topsporter, de prestaties en je doelen zijn anders, maar voor de rest ben je het zelfde! En net als die topsporter heb jij ook een persoonlijke trainer nodig! 


Wil jij een gezonder en sterker lichaam, wil je wat kilo's kwijt of wil je juist meer energie om het beste uit jezelf te kunnen halen? Dan ga ik jou als personal trainer helpen om deze doelen waar te maken!

Ex-topsporter als trainer, durf jij het aan?

Vroeger stond ik aan de andere kant, ik was wielrenner met de droom om het hoogst haalbare te halen. Ik heb altijd trainers en coaches gehad om mijn dromen waar te maken. Zonder hen zou ik niet half de prestaties hebben geleverd als dat ik nu heb gedaan.


Als het goed gaat is alles makkelijk, maar wanneer het niet goed gaat heb je iemand nodig die jou helpt om door te zetten en om het van de zonnige kant te bekijken. Maar je hebt ook iemand nodig die jou durft te pushen, want dat doe je zelf niet. Simpelweg omdat je hersenen te snel ingrijpen als de verandering te groot wordt.


Ik weet hoe zwaar het soms kan zijn en dat je liever wilt stoppen. Ik ken beide kanten van de medaille, zowel winnen als verliezen en uit ervaring kan ik je vertellen dat winnen leuker is. Winnen van jezelf is mooi, en als je dan ook nog eens de resultaten behaald die je wenst, dan is winnen geweldig! 


Durf jij het aan om echt te winnen van jezelf en de gezondheid te behalen die je altijd al hebt gewild? Dan ga ik je helpen met een concreet doel en een duidelijk plan. Ik ga je scherp houden zodat je focus houdt op je doel en ik ga ondersteunen wanneer het even moeilijk wordt.


Het is niet alleen topsport ervaring, ik ben ook gediplomeerd personal trainer, gewichtsconsulten, sportvoedingsdeskundige en (bijna) diëtist. Toch prettig dat je trainer weet wat hij doet!

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Dit kun je verwachten van de personal trainingen

 • Elke week een 1-op-1 training van 60 minuten
 • Elke maand een persoonlijk trainingsschema
 • Elke maand persoonlijke voedings- en leefstijladviezen


Met een grote kans op:

 • Veel meer energie voor alles wat je wilt doen
 • Verliezen van kilo's zonder al te veel moeite
 • Zelfvertrouwen en een trots gevoel
 • Meer geluk en succes in je leven


Daarbij:

 • Sporten we met de beste materialen in het Fitnesscentrum Roden
 • Is sporten voor iedereen en is geschikt voor elk trainingsniveau
 • Elk kwartaal gratis deelnemen aan mijn leefstijlevenementen

Wil je écht werken aan je gezondheid?

Kies dan voor resultaat op lange termijn met een trainingstraject van 26 of 52 weken

Meest gekozen

Personal Trainingstraject (26)

€1690,-
26 weken personal training (o.b.v. 1 tr./ week)
 • Een half jaar wekelijks personal training
 • Inclusief abonnement Fitnesscentrum
 • Maandelijks pers. trainingsschema
 • Maandelijks pers. voedingsadvies
 • Maandelijks pers. leefstijladvies
 • Elk kwartaal een leefstijlevent
Beste aanbod

Personal Trainingstraject (52)

€3120,-
52 weken personal training (o.b.v. 1 tr./ week)
 • Eén jaar lang wekelijks personal training
 • Inclusief abonnement Fitnesscentrum
 • Maandelijks pers. trainingsschema
 • Maandelijks pers. voedingsadvies
 • Maandelijks pers. leefstijladvies
 • Elk kwartaal een leefstijlevent

Dit is wat anderen zeggen over Patrick

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Kom in contact voor een vkennismakingsgesprek!