arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Training

Elke week onder persoonlijke begeleiding werken aan jouw dromen en doelen

Trainingsbegeleiding

Elke week een 1-op-1 training afgestemd op jouw trainingsniveau

Persoonlijke schema's

Elke maand krijg je persoonlijke schema's afgestemd op jouw doel

Extra leefstijladvies

Coaching en advies om je gehele leefstijl blijvend te verbeteren

Hoe belangrijk is jouw gezondheid?

Om dag in, dag uit te blijven presteren in jouw gezondheid essentieel. Hoe gezonder jij bent, hoe energieker, fitter en productiever je elke dag zult zijn. Je kunt meer op een dag doen, je kunt meer genieten van het leven en je kunt beter presteren op je werk, in je bedrijf of in je sport

Maar wat is goed voor jou en hoe houd je een gezonde leefstijl vol in je drukke leven?


Ben jij op dit moment niet tevreden met je gezondheid, ben je snel vermoeid of lukt het je niet om zelfstandig je leefstijl te verbeteren? Dan kan ik je verder helpen!

Als personal trainer en coach help ik jou om door middel van 1-op-1 trainingen, voedingsadvies en doelgerichte coaching een leefstijl te creëren waarmee jij elke dag vol energie het beste uit jezelf kan halen.

Ontdek de kracht van 

persoonlijke begeleiding

Wil je afvallen, je vermoeidheid tegen gaan of ben je toe aan meer mentale rust? Dan kan het ontzettend lastig zijn om dit zelfstandig aan te pakken. Een gezonde leefstijl volhouden voelt soms zelfs onmogelijk...

Je kunt verdwalen in allerlei diëten of trainingsschema's die nauwelijks vol te houden zijn, het lukt je niet om jezelf te blijven motiveren of door je drukke bestaan lukt het je simpelweg niet om de gezonde gewoontes vol te houden.


     Ik ga jou helpen om het wél vol te houden!       


Als jouw personal trainer en coach zorg ik er voor dat je elke maand persoonlijke en passende begeleiding krijgt. Daarvoor gaan we elke week één keer samen trainen, krijg je een trainingsschema voor thuis, een persoonlijk voedingsadvies en ga ik je ondersteunen in het aanleren van praktische handvatten, het stellen van haalbare doelen en ik ga jou verantwoordelijk houden om dit keer wél je gezonde leefstijl vol te houden!

Jouw personal trainer & coach voor het aller beste resultaat

Misschien ken je mij als topsporter of misschien ken je mij helemaal nog niet. Mijn naam is Patrick van der Duin en tot 2018 leefde ik als fulltime topsporter om mijn droom als profwielrenner waar te maken.

Na een afwisseling van verschillende overwinningen en zware blessures heb ik besloten om ervaring en kennis als topsporter in te zetten voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen om maximaal te presteren.


Naast mijn ervaring als topsporter ben ik gecertificeerd personal trainer en diëtist (i.o.). Door alle kennis en ervaring te combineren kan ik jou optimaal in je leefstijl begeleiden zodat jij elke dag het beste uit jezelf kan halen.

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Dit kun je verwachten van de personal training en coaching

  • Je hebt altijd een stok achter de deur om te sporten en gezond te blijven eten
  • Je sport veilig onder persoonlijke begeleiding op je eigen trainingsniveau
  • Je wordt begeleidt om elke dag het beste uit jezelf te kunnen halen
  • Je werkt aan je eigen leefstijl en richt deze in om je doelen te behalen
  • Je krijgt elke maand nieuwe schema's en adviezen voor jouw gehele leefstijl
  • Je kunt altijd contact op nemen voor extra adviezen of ondersteuning

Dit is wat anderen zeggen over persoonlijke begeleiding

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Ben jij er klaar voor om elke dag het beste uit jezelf te halen en vol energie te presteren?

Personal training voor 180 euro p/m

PatrickvanderDuin.com