Personal training voor een gegarandeerd fit en energiek lichaam

Wekelijkse 1-op-1 training om binnen 100 fit en energiek te zijn

1-op-1 trainingen

Elke week 1 of 2 trainingen onder persoonlijke trainingsbegeleiding

Voedingsadvies

Naast training krijg je ook een persoonlijk voedingsadvies

100 dagen plan

Begeleiding op basis van jouw persoonlijke 100 dagen plan

Je wilt helemaal niet een

gezonder leven...

Wist je dat onze hersenen helemaal niet willen dat je iets gaat veranderen aan je gezondheid? Dit komt doordat onze hersenen altijd weerstand bieden tegen verandering. Het stemmetje in jouw hoofd houdt van comfort, daarom is het zo lastig om een gezonde leefstijl vol te houden.

Maar met een goede stok achter de deur kun je van het stemmetje in je hoofd winnen zodat binnen 100 dagen fit en energiek kunt zijn. 

Zo'n stok achter de deur voor jouw gezondheid ben ik, een personal trainer.

Gegarandeerd fit in 100 dagen met een personal trainer

Als het makkelijk was, dan was iedereen wel fit en energiek, maar het is niet makkelijk. Zeker niet als je een volle agenda hebt en nauwelijks tijd en energie overhoudt, maar daar was je waarschijnlijk al achter gekomen...

Om het makkelijker te maken kan je starten met een persoonlijke trainingsplan, dit plan is jouw route naar een gezonder lichaam. Toch kan je het jezelf nog makkelijker maken en dat is door te werken met mij als personal trainer. 

Als personal trainer help ik jou om binnen 100 dagen fit en energiek te zijn. We starten met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan waarna ik jou volledig ondersteun om dit plan vol te houden en het gewenst resultaat na te streven.

Dat doe ik door wekelijks met jou te trainen, ik geef je voedingsadvies en help je om de gezonde leefstijl vol te houden zodat jij gegarandeerd fitter en energieker wordt.

Binnen enkele weken zonder rugklachten
"Patrick heeft mij begeleidt in het trainen en afvallen. Na de eerste trainingen had ik direct door dat dit een andere manier van trainen is dan ik was gewend. Als tandarts werk ik vaak in een gebogen houding waardoor mijn rug verkeerd wordt belast en er rugklachten ontstaan. De personal trainingen en het trainingsschema die ik kreeg waren zo doelgericht en effectief dat ik mij na slechts twee weken al sterker voelde en minder rugklachten ervoer. Gecombineerd met een persoonlijk voedingsschema en regelmatige contactmomenten viel ik geleidelijk af en had ik ontzettend veel energie. De combinatie van personal training en gezonde voeding gaven mij zoveel energie dat ik veel meer plezier kreeg in mijn werk en daar buiten veel beter kan ontspannen."

Reinout van Dam - Dental Clinics

Ruim 15 kilo afgevallen in 6 maanden
"In maart werd het echt tijd om aan de slag te gaan met mijn gezondheid en gewicht, ik heb diabetes en was snel vermoeid. Patrick heeft voor mij een persoonlijk beweeg- en voedingsplan opgesteld dat volledig was afgestemd op mijn werk en leefstijl. Door mijn diabetes en werk verwachtte ik een streng en zwaar dieet, maar het werd een voedingsschema waarmee ik voldoende kon blijven eten en af toe zelfs mijn lekkernijen kon eten. Mijn energie schoot omhoog en ik bleef maar afvallen, nagenoeg zonder moeite omdat alles past in mijn dagelijkse patronen. Ik maandelijks een kleine aanpassing in het schema en nu 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen én is mijn diabetes dermate verbeterd dat ik slechts één keer per dag insuline spuit."
Henk Achterberg - Stichting PlekZat

Waarom zou je kiezen voor personal training?

 • Je weet hoe belangrijk jouw gezondheid is om je fit en energiek te voelen, maar je weet niet zo goed hoe jij dit het beste kunt aanpakken of volhouden.
 • Je hebt het erg druk op het werk en daardoor heb je een stok achter de deur nodig om wekelijks je trainingen af te werken.
 • Je hebt al meerdere pogingen gedaan om af te vallen door gezonder te eten en meer te sporten maar het is niet gelukt om dit resultaat vast te houden.


Zo ziet een personal trainingstraject er bij mij uit:

1. Tijdens de kennismaking stellen we direct een persoonlijk 100 dagen plan zodat jij inzicht hebt in hoe je fitter en energieker wordt.

2. We plannen een eerste trainingen om te kijken wat het trainingsniveau is en jij kunt ervaren wat de trainingen van mij inhouden. Ook doen we een 0-meting om te kijken hoe jouw gezondheid er nu voor staat.

3. We starten het personal trainingstraject van 100 dagen op basis van jouw persoonlijke trainingsplan. Elke week hebben we 1 of 2 trainingen, elke maand krijg je een persoonlijk trainingsschema en meten we de voortgang en na 100 dagen bepalen we het eindresultaat.

4. Heb je het personal trainingstraject afgerond dan wordt het tijd voor een nieuw 100 dagen plan, daarbij kun je zelfstandig verder maar ik kan je ook blijven begeleiding door midden van personal training of online coaching.


Daarbij kun je ook nog dit verwachten als je met mij traint:

 • We trainen met de beste materialen in het Fitnesscentrum Roden
 • Ik pas elke training aan op jou en is daarom geschikt voor elk trainingsniveau
 • Elk kwartaal organiseer ik een gratis leefstijlevent voor iedereen die ik train

Wil je binnen 100 dagen fit en energiek zijn?

Kies dan voor mijn personal trainingstraject waarin ik jou 100 dagen ga trainen

Meest gekozen

Personal Trainingstraject (13)

€845,-
13 weken personal training (o.b.v. 1 trainingen/week)
 • Starten met proeftraining t.w.v. €65
 • Elke week 1 personal training
 • Maandelijks trainingsschema
 • Inclusief voedingsadvies
 • Inclusief leefstijlevent
Beste aanbod

Personal Trainingstraject (26)

€1245,-
13 weken personal training (o.b.v. 2 trainingen/week)
 • Starten met proeftraining t.w.v. €65
 • Elke week 2 personal trainingen
 • Maandelijks trainingsschema
 • Inclusief voedingsadvies
 • Inclusief leefstijlevent

Dit is wat anderen zeggen over Patrick

Ik haal dagelijks voordeel uit het persoonlijke voedings- en trainingsschema. Ik train zelfstandig maar als ik vragen heb kan ik altijd bij Patrick terecht.

Floor

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag door te komen en mijn werk aan te kunnen, beter te sporten en verantwoord gewicht te verliezen.
Gert

Plan een kennismakingsgesprek waarin we direct jouw persoonlijke trainingsplan opstellen!