Elke training volledig gericht op jou

Personal Training

Wil je gericht werken aan jezelf en je gezondheid? Wil je er zeker van zijn dat je veilig en verantwoord traint? Wil jij die stok achter de deur om elke training weer het beste uit jezelf te halen? Dan is personal training perfect voor jou!

Volledig afgestemd op jou

Als Personal Trainer is het mijn taak om jouw zo goed mogelijk te begeleiden naar jouw doelstellingen. Daarom trainen we altijd 1-op-1 zodat we samen de hoogst mogelijke kwaliteit in de trainingen kunnen nastreven. 

Voor iedereen zien de trainingen er anders uit. Daarom starten we altijd met een intakegesprek en een proeftraining, zodat elke training is afgestemd op jouw voorkeuren, trainingsniveau en doelstellingen. 

Wil je meer kracht, afvallen, een betere conditie of heb je simpel weg een stok achter de deur nodig én wil je daarbij zekerheid, veiligheid en resultaat in elke training dan kan ik jou daar volledig in ondersteunen.

 

Wat zeggen mijn klanten 

Wie gingen jou voor en hoe hebben zij de Personal Training ervaren?

Waarom Personal Training met patrick?

“Als Personal Trainer sta ik voor je klaar wanneer je moeite hebt met het vast houden van de motivatie om te blijven sport. Wanneer je graag wil afvallen of vitaler wilt worden. Wanneer je van je fysieke klachten af wilt komen. Én wanneer je simpelweg veilig en verantwoord onder begeleiding wilt trainen om het beste uit jezelf te halen.”

 

Waar gaan wij trainen?

Als Personal Trainer werk ik samen met het Fitnesscentrum in Roden. Dit is dé  Fitnessclub van Roden e.o. en de enige in Drenthe die is aangesloten bij de VES. Wij kunnen trainen en mogen gebruik maken van alle trainingsfaciliteiten die zij te bieden hebben. 

Trainingstarieven

Als trainer vind ik het essentieel om doelen te stellen waar we naar toe kunnen werken. Ik geloof niet in een eenmalige aanpak, maar in een gestructureerd trainingsplan. Daarom train je bij mij in een traject van minimaal 10 trainingen.

Volg een gratis proeftraining 

Is Personal Training iets voor jou of weet je het nog niet helemaal zeker, dan kun je bij mij een proeftraining volgen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met jou op om een afspraak te plannen. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Je bent welkom bij

Het Fitnesscentrum Roden

Kanaalstraat 60D

9301 LT Roden

Kom in contact via

+31 (0) 6 11 11 13 20

info@patrickvanderduin.com

 

Patrick van der Duin

KVK: 72797096

BTW: NL002344197B84

Algemene voorwaarden

 

Oeps! Jij bent nog sneller dan wij zijn...

Super tof dat je al geïnteresseerd bent in COREacademy, maar op dit moment zijn we achter de schermen nog hard aan het werk zodat jij écht het maximale uit je organisatie kan halen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Als je je inschrijft zorgen wij er voor dat jij als eerste alle updates ontvangt!

 

Je bent succesvol ingeschreven.