Trainingsbegeleiding voor talentvolle wielrenners 

Inclusief trainingsschema’s, krachttraining, voedingsadvies en mentale coaching

Trainingsbegeleiding via Trainingspeaks

Maandelijkse coachingsgesprekken

Krachttraining, voedingsadvies en mentale coaching

Volledige begeleiding naar een succesvolle wielercarriere


We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek .

Interessant? Plan hieronder een afspraak.

Danny van der Tuuk

Kern Pharma Procyclingteam

Na enkele trainingen al meer kracht en stabiliteit op fiets

In de eerste training kwamen we er achter dat mijn mobiliteit in de heupen beperkt is en met een kleine aanpassing in de houding kon ik dieper squaten en mijn beenspieren volledig benutten. Na een paar trainingen voelde ik daardoor al meer stabiliteit en kracht tijdens mijn trainingsritten.

Zo gaan we met de trainingsbegeleiding van start

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

2. Trainingsplan voor eerste 3 maand

3. Aanvullende training en coaching

€ 150 / maand
 • Maandelijkse trainingsschema in Trainingspeaks
 • Maandelijkse krachttraining met schema’s
 • Maandelijkse aanvullend 1-op-1 coachingsgesprek
 • Wekelijkse contactmomenten
 • Wekelijkse wedstrijdvoorbereiding
 • Sil Faber

  Na de testtraining kwamen we erachter dat mijn hamstrings erg gespannen waren waardoor ik niet maximaal mijn kracht kwijt kon. Met kracht en rekoefeningen is nu veel beter en zit ik makkelijker op fiets!

  Wielrenner Coca Cola Cyclingteam
  Mees Pruis
  Ik deed thuis maar wat oefeningen maar na dit trainingstraject wist ik precies wat goed was voor mijn lichaam en ik voelde direct meer kracht in mijn sprints. Ook mijn knie klachten losten langzaam op.
  Wielrenner NWVG 
  Jesse Verhoeff

  De inzichten uit mijn bewegingsanalyse waren een eye-opener. Met de kleine verbeteringen die ik moet doen en de oefeningen die daar bij passen ga ik sowieso mijn vermogen op de pedalen verhogen.

  Amateur wielrenner 

  Complete training en coaching naar de overwinning