Persoonlijke trainingsbegeleiding voor wielrenners

Haal het maximale uit jezelf met persoonlijke trainingsbegeleiding inclusief krachttraining, voedingsadvies én mentale coaching 

18 jaar +
wedstrijdervaring in de wielersport

8 jaar +

studie in trainings- en voedingleer
6 jaar +
begeleiding van wielrenners

Laat je ook zoveel verbetering liggen?

Tegenwoordig wordt er alleen nog maar getraind op wattages. Maar om écht een betere wielrenner te worden zijn er veel meer factoren die je moet verbeteren...

Hoe hoger je wattage, hoe betere je bent ... toch?

Nee, veel wielrenners staren zich blind op het verhogen van hun wattages. Wanneer je een betere wielrenner wilt worden die wedstrijden kan winnen dan is enkel het verbeteren van je vermogen verspilde moeite, je kan dan hard fietsen maar je bent dan geen wielrenner.

Om een wielrenner te worden moet je naast je wattages ook technisch trainen, leren om tactisch te rijden en leren hoe je je eigen kwaliteiten zo goed mogelijk inzet om daadwerkelijk een koers te kunnen winnen.

Ik specialiseren mijzelf al jaren op het trainen van wielrenners vanuit een complete aanpak. Wielrenners zijn geen robots, maar mensen. Daarom moet je niet alleen naar cijfers kijken, maar ook naar je lichaam luisteren en aanvoelen hoe het gaat.

Ik zeg altijd: "Als je in een koers alleen kijkt naar je wattages ben je bij de eerste demarrage gelost. Als je leert om je persoonlijke talenten uit te spelen kun je een koersen gaan winnen."

Trainingsbegeleiding om te winnen op basis van jouw talent

Je hoeft niet de hoogste wattages te trappen om een koers te winnen, je moet als eerste over de streep komen om te winnen. Een trainingsplan moet jou ondersteunen om jouw talenten uit te spelen en daarvoor moet jezelf verbeteren op meerdere vlakken.

Het grote geheim achter mijn successen was dat ik trainde op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ik train langzaam wanneer het kan en ontzettend hard wanneer het moet. Ik kon koersen winnen in de sprint na een zware race. Daarom bestonden mijn trainingsvormen uit 'gesimuleerde' stukken van de koers.

Misschien is tijdrijden jouw talent, dan gaan we kijken hoe we dit in kunnen zetten om koersen te winnen. Maar om te winnen moet ook je lichaam sterk zijn (krachttraining), je voeding voldoende energie bevatten (voedingsadvies) en je hoofd moet gericht zijn op de winst (mentale coaching).

Wil jij het maximale uit jezelf halen met persoonlijke trainingsbegeleiding, inclusief krachttraining, voedingsadvies en mentale coaching? Boek een gratis kennismakingsgesprek en kom er achter wat ik voor jou kan doen.

Yvo de Wal

Persoonlijke begeleiding op basis van 18 jaar ervaring in de wielersport

Ik heb mijn kennis en ervaring in training, voeding en mindset voor jou gebundeld

Wielertraining

Je krijgt elke maand een persoonlijke trainingsschema dat is afgestemd op jouw doelstellingen.

Krachttraining

Naast de wielertrainingen ontvang je een maandelijks krachtschema voor thuis of in de sportschool.

Voedingsadvies

Ik help je naast de trainingsschema om met de juiste voeding maximaal te presteren in trainingen en wedstrijden.

Mental Coaching

Naast hard trainen is topsport bovenal een mentaal spel. Ik ondersteun je om doelen te stellen, positief te blijven bij tegenslagen en om een ijzersterke mindset te creëren waarmee je kunt winnen.

Topsportcoaching

Eat, sleep, train, repeat is het mantra uit de topsport. Maar hoe kun jij je dagen zo inrichten dat je daadwerkelijk het beste uit jezelf kunt halen? Daarom extra begeleiding voor slaap, ontspanning en plezier.

€ 585,-
€ 390,- 

Startprogramma, de kick-off:
3 maand trainingsbegeleiding 

  • 3 x maandschema voor wielertraining (t.w.v. 292,50 euro)
  • 3 x maandschema voor krachttraining (t.w.v. 97,50 euro)
  • 3 x persoonlijke masterclass over voeding, minste en topsportleefstijl (t.w.v. 195 euro)


Na het startprogramma bezit je alle vaardigheden om het maximale uit jezelf te halen. We vervolgen de trainingsbegeleiding met maandelijkse trainingsschema's inclusief krachttraining voor 121 euro per maand. (maandelijks opzegbaar)


Dit het meest complete begeleidingsprogrogramma wat je tegen zult komen. Je profiteert van 18 jaar wedstrijdervaring in de wielersport, 8 jaar ervaring in trainings- en voedingsleer en al meer dan 6 jaar begeleiding van wielrenners.