Voeding voor succes en geluk 

Voedingsadvies

Gezondheid is de basis voor alles dat wij als mens in ons leven willen bereiken. Voeding is daarin de brandstof voor elke prestatie die jij moet leveren.

Als persoonlijke voedingscoach begeleid ik jou naar een voedingspatroon dat volledig is afgestemd op jou en jouw leefstijl. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Dit heb ik voor jou

Alle persoonlijke begeleiding wordt aangeboden in een programma van 12 weken. Tijdens dit programma breng ik jou alle kennis en kunde bij die jij nodig hebt om na de coaching zelfstandig een gezond voedingspatroon na te streven.

Voeding & Gezondheid

In dit coachingsprogramma begeleid ik jou naar een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw dagelijkse leven, jouw voorkeuren en jouw doelen.

Het programma duurt 12 weken en heeft als doel om jou nieuwe voedingsgewoonten aan te leren die je de rest van je leven kunt gebruiken om een energieke en gezonde leefstijl aan te houden.

Het programma is inclusief een persoonlijk voedingsplan, een werkboek en wekelijkse (online) coachsessies. De kosten voor het Voeding & Gezondheid programma zijn eenmalig €240,-

Wat zeggen mijn klanten 

Neem het niet van mij aan, maar lees wat klanten over de coaching vertellen 

Waarom coaching van patrick?

De begeleiding mij is misschien anders dan je zal verwachten. Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen, dat weet je wel en anders staat alles wel op internet. Wat ik doe, is jou leren hoe je een gezonde voeding kunt toepassen in je eigen leven zodat je het vol kunt houden. Het liefst te rest van je leven. 

Geen ingrijpende veranderingen, gewoon meer kennis, kunde en handvatten om wel de gezonde gewoontes vol te houden. Ik geloof namelijk dat wanneer jij weet waarom je iets doet en je weet hoe het moet, je het altijd en overal zelfstandig kunt toepassing. Ook op vakantie, tijdens de feestdagen of met een verjaardag.

coaching Online of op kantoor

Als coach vind ik het ontzettend belangrijk om continu in contact te zijn met mijn klanten. Daarom hebben we wekelijks online contact en twee wekelijks een coachingssessie. Dit kan zowel online via de telefoon, Whatsapp of FaceTime, maar ook op kantoor kunnen we afspreken om de coachingssessies te houden.

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek 

Is Personal Training iets voor jou of weet je het nog niet helemaal zeker, dan kun je bij mij een proeftraining volgen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met jou op om een afspraak te plannen. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Je bent welkom bij

Het Fitnesscentrum Roden

Kanaalstraat 60D

9301 LT Roden

Kom in contact via

+31 (0) 6 11 11 13 20

info@patrickvanderduin.com

 

Patrick van der Duin

KVK: 72797096

BTW: NL002344197B84

Algemene voorwaarden

 

Oeps! Jij bent nog sneller dan wij zijn...

Super tof dat je al geïnteresseerd bent in COREacademy, maar op dit moment zijn we achter de schermen nog hard aan het werk zodat jij écht het maximale uit je organisatie kan halen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Als je je inschrijft zorgen wij er voor dat jij als eerste alle updates ontvangt!

 

Je bent succesvol ingeschreven.