arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de kracht van een 
persoonlijk voedingsplan 

Meer energie, verantwoord afvallen én een stok achter de deur

Altijd een gratis 30-minunten intakegesprek


Betere energiebalans

Een gebalanceerde voeding voor meer energie en productiviteit in alles wat je doet

Verantwoord afvallen

Je volgt geen dieet of standaard programma, maar een plan van dat is aangepast aan jouw doelen

Stok achter de deur

Je staat er niet alleen voor, je coach staat altijd en overal voor je klaar. Altijd een stok achter de deur.

Moeite om af te vallen en weinig energie?

Het is wellicht één van de grootste frustraties in ons leven. Enerzijds willen we lekker eten, want dat hoort bij ons sociale leven. Anderzijds willen wij een gezond en verzorgd lichaam, en dus wat kilo's kwijt. Maar waarom kost dit zoveel moeite?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld 98% van de mensen die gewicht verliezen, de verloren kilo's gewoon weer terug krijgen. Dat betekent dat slechts 2% een manier heeft gevonden die bijdraagt aan zowel de gezondheid, als aan het sociale aspect van voeding. Én juist daar ligt de sleutel tot succes.

Door te kijken naar persoonlijke gewoontes en naar jouw manier van leven kun je een juiste strategie bepalen om je voedingspatroon te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van jouw de sociale aspecten van voeding. 

Al jaren begeleid ik mensen met een persoonlijk voedingsplan. Dit voedingsplan is de persoonlijke strategie om gezonde gewoontes aan te leren en toe te passen in je dagelijkse leven. Een gezonde gewoonte heeft niks te maken met veel groente, het laten staan van lekkernijen of elke dag sporten. Het zijn gewoontes die passen in jouw leefstijl én bijdragen aan jouw gezondheid, zowel fysiek als mentaal. 

Wil jij investeren in je gezondheid, wil je nu écht het gewichtsverlies behouden en kan je energielevel ook een boost gebruiken? Dan is een persoonlijk voedingsplan perfect voor jou.

Dit is de blauwdruk voor blijvend resultaat...

Ik geloof dat voeding één van de belangrijkste pijlers is voor jouw totale gezondheid. Voeding is de brandstof voor alle prestaties die je wilt leveren, zowel persoonlijk als professioneel. Als topsporter was ik altijd bezig met mijn voeding, niet alleen om goed te herstellen maar ook omdat ik moest afvallen. En dat was ontzettend moeilijk, ik deed er jaren over om enkele kilo's en procenten vet te verliezen. 

Ik kwam er achter dat het nastreven van gewichtsverlies en een blijvend resultaat, heel vergelijkbaar zijn met de werkwijze van een topsporter. Het gaat namelijk om een concreet doel waar je naar toe wilt werken, een persoonlijk stappenplan om dit doel te bereiken en doorzettingsvermogen om dit plan te volgen en je doel te behalen.

Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn dit allemaal alleen te moeten doen, combineer ik mijn kennis en ervaring met persoonlijke begeleiding in het persoonlijke voedingsplan. Je krijgt dus niet alleen een persoonlijke strategie met voedingsadviezen om je gewoontes en patronen te verbeteren, ik ga je ook nog eens leren wat gezonde voeding is en hoe je voeding kunt toepassen in je eigen leven.

Daarnaast ben ik de stok achter deur en ga ik je accountable houden voor het volgen van jouw persoonlijke voedingsplan.

Wil jij ook de persoonlijke begeleiding zoals topsporters die krijgen?

Start direct met het persoonlijke voedingsplan

Plan direct een gratis 30-minunten intakegesprek

De deskundige adviezen hebben mij geholpen om met meer energie de dag aan te kunnen, beter te trainen en verantwoord gewicht te verliezen.

Gert Wolters - Psychiater
De adviezen zijn makkelijk op te volgen. Ik heb meer energie, voel me minder moe en kan het ook na het programma nog goed volgen.
Pia Thiele - Psycholoog
Het advies is gericht op mijn persoonlijke situatie, met een voedingsschema waar ik tot nu toe nog steeds erg veel aan heb.
Floor Koster - Ambulant begeleider

Een persoonlijke voedingsprogramma

De persoonlijke begeleiding bestaat niet alleen uit een voedingsplan. Het is een compleet programma van 12 weken waar in je begeleid wordt om nieuwe gewoontes aan te leren en toe te passen in je dagelijkse leven. Van het voedingsprogramma kun je het volgende verwachten:

 •  Je krijgt een concreet voedingsplan om af te vallen en voor meer energie
 •  Je hebt stok achter de deur om ook de moeilijke momenten te overwinnen
 •  Je leert nieuwe gewoontes die je kunt toepassen in je eigen leefstijl
 •  Je hoeft geen streng dieet te volgen of te leven als een topsporter


Daarnaast...

 •  Word je begeleid met 15 jaar aan ervaring in gezondheidsleer en topsport
 •  Werk je gericht je persoonlijke ontwikkeling en aan je eigen gezondheid
 •  Zul je zowel in je persoonlijke als zakelijke leven beter gaan presteren
 •  Zul je kennis en kunde op doen die je de rest van je leven kunt toepassen


    Ben jij er klaar voor om fysiek en mentaal in topvorm te zijn?    

Hoe ziet het programma er uit?

We starten altijd met een intakegesprek om te kijken hoe een persoonlijk voedingsplan jou op de beste manier kan ondersteunen. Het intakegesprek is altijd gratis en je zit nergens aan vast.

Wanneer jij in je gezondheid wilt investeren ga ik aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Wanneer deze klaar is krijg je die van mij opgestuurd, daarbij ontvang je een lespakket met E-boek en opdrachten om écht met je voeding aan de slag te gaan.
Gedurende 12 weken zal ik je begeleiden naar jouw gewenste doelstellingen. Wekelijks hebben we online contact en elke twee wekelijk een afspraak. Elke afspraak staat in het teken van het toepassen van de adviezen en gewoontes, daarnaast evalueren we je voortgang en sturen we bij waar nodig. Ook kun je altijd contact opnemen voor vragen of extra begeleiding op moeilijke momenten.

Het persoonlijk voedingsplan

 • Persoonlijk voedingsplan inclusief voedingsschema en voedingadvieze
 • Persoonlijke begeleiding inclusief coach sessies (6x) en wekelijkse check-ins
 • Een lespakket inclusief voedingslessen, werkboek en wekelijkse opdrachten


Met het persoonlijke voedingsplan begeleid ik jou in 12 weken naar een voedingspatroon dat jou ondersteund in je gezondheid. Je leert hoe je voeding kunt inzetten voor meer energie gedurende de dag en je leert hoe je verantwoord gewicht kunt verliezen zonder terug te vallen je oude patroon. Tijdens het volgen van de persoonlijke begeleiding heb je altijd een stok achter de deur en sta je er nooit alleen voor. 


Je profiteert van 15 jaar ervaring in voedingsleer, begeleiding en topsport.
No opt-in form has been selected
PatrickvanderDuin.com