Leren en inspireren

Ik geloof dat gezondheid de basis is voor elke prestatie die wij als mens willen leveren. Ik geloof ook dat gezondheid wordt beïnvloed door een drietal factoren, namelijk voeding, beweging en mindset.

Ik heb mij er altijd over verbaasd hoe weinig mensen beseffen wat gezondheid voor ons betekent en welke verkeerde associaties er zijn als we het hebben over gezonde voeding, lichaamsbeweging en een positieve mindset.  

Daarom wil ik de mens leren en inspireren om fysiek en mentaal in de aller beste gezondheid te zijn om het beste uit zichzelf te halen. Niet met strenge adviezen, onmogelijke diëten of extreme verandering. Maar met kennis en een concrete toepassing in je eigen leefstijl.

Ik ben Patrick van der Duin

Vijftien jaar lang heb ik alles gedaan om het maximale uit mijzelf te halen en profwielrenner te worden. Zowel fysiek als mentaal vroeg ik het uiterste van mijzelf om mijn dromen waar te maken. Van lange blessures en zware tegenslagen tot grootse overwinningen en euforie. Dag in, dag uit trainen, gezond eten, rusten en herstellen. Altijd de focus op het leveren van topprestaties en altijd de focus op mijn gezondheid.

Nu train en coach ik ondernemers en ondernemenden met de ambitie om net als ik het maximale uit zichzelf halen. Om op zowel persoonlijk als professioneel het maximale uit jezelf te halen zul je in topvorm moeten zijn, fysieke én mentaal. Nu zet ik mijn topsport ervaring, kennis en kundigheid in om jou hier volledig in te ondersteunen. Als personal trainer en coach begeleid ik jou om op ieder moment in topvorm te zijn en maximaal te presteren.

Fysiek én mentaal in topvorm

Gezondheid is de conditie voor elke prestatie die wij als mensen moeten leveren. Als topsporter was ik dag in, dag uit met mijn sport en dus met mijn gezondheid bezig. Heb jij ambities en doelen dan zul je hard moeten werken om deze te behalen. En om dag in, dag uit het maximale van jezelf te vragen moet je gezondheid optimaal zijn. Als personal trainer & coach begeleid ik jou om een optimale gezondheid te realiseren. Op de manier die het beste bij jou past, afgestemd is op jouw dagelijks leven en bijdraagt aan jouw persoonlijke én professionele prestaties.