Mijn naam is Patrick

Vijftien jaar lang heb ik alles gedaan om het maximale uit mijzelf te halen en profwielrenner te worden. Zowel fysiek als mentaal vroeg ik het uiterste van mijzelf om mijn dromen waar te maken. Van lange blessures en zware tegenslagen tot grote overwinningen en euforie. Dag in, dag uit trainen, gezond eten, rusten en herstellen. Altijd de focus op het leveren van topprestaties en altijd de focus op mijn gezondheid.


In 2020 heb ik een punt gezet achter mijn wielerdroom en ben ik nieuwe dromen na gaan jagen. Daarom train ik nu voor een IRONMAN waarin ik opnieuw het beste uit mijzelf wil halen. Mijn droom: ooit aan het WK IRONMAN deelnemen.

En ik ben performance diëtist

Wil je afvallen of lukt het je niet om gezonde voedingspatroon vol te houden, dan moet je niet bij mij zijn. Wil jij het beste uit jezelf halen en wil je daarvoor een optimaal voedingspatroon dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik help sporters om hun doelen te bereiken door middel van de juiste voeding. Voeding is de brandstof voor elke prestatie die jij levert, hoe beter deze brandstof hoe beter je prestaties. Als diëtist heb ik de kennis over voeding, als topsporter heb ik de ervaring, deze vaardigheden bundel ik om een persoonlijk voedingsplan te waarmee jij het maximale uit jezelf kan halen. Met als einddoel: winst!

Plan een gratis voedingsanalyse
In 30 minuten analyseren we je voeding en krijg je advies
Een online video call van 30 minuten, gratis en vrijblijvend.