• Als profwielrenner maak ik nog altijd gebruik van Patrick zijn voedingsadviezen 
"Voordat ik profwielrenner werd heeft Patrick mij geholpen om mijn voeding te optimaliseren zodat ik het beste uit mijzelf kon halen in training en wedstrijden. In meerdere coachingssessies kijken we naar wat de beste voeding was voor mij en hoe ik dit het beste kon volhouden. Nu ik bij Kern Pharma rijdt maak ik nog altijd gebruik van handvatten die ik toen heb aangeleerd."
Danny van der Tuuk - Profwielrenner Kern Pharma
  • Veel meer gegeten dan anders, dat heeft mij geholpen om Wereld Kampioen te worden

"De eerste twee dagen waren lastig om minder koolhydraten eten. Maar daarna ging het super goed. Veel meer gegeten dan anders dus denk dat dat wel heeft geholpen om te winnen. En ook tijdens de wedstrijd veel meer gedronken en meer gegeten dus uiteindelijk is allemaal wel goed gekomen denk ik."

Wendy Oosterwoud - Wereld Kampioene Gran Fonda Gravel
  • Het maximale uit mijzelf
In aanloop naar de Tour for Life heb ik in de gratis voedingsanalyse persoonlijke handvatten en advies ontvangen om het maximale uit mijzelf te halen tijdens de etappes.
Jens Miedema - Tour for Life
  • Precies wat ik nodig had
Ik had als doen om een volle IRONMAN afstand te zwemmen, fietsen en lopen. Hiervoor heb ik een persoonlijke voedingsstrategie van Patrick gekregen. Dit essentieel voor mij om te finishen.
Roelof Stoelwinder - IRONMAN Finisher
  • Perfect wedstrijdgewicht
Voor het NK tijdrijden wilde ik op het perfecte wedstrijdgewicht zijn. Met persoonlijk voedingsschema lukte dat binnen enkele weken en lukte het ook om Nederlands Kampioen te worden.
Manon de Boer - Nederlands Kampioen
  • Beste advies tot nu toe
"Ik vind dit het beste advies wat ik heb gehad tot nu toe qua voeding. Heb vaak zelf gezocht maar dit is echt overzichtelijk en duidelijk. Naast voorbeelden heb je ook een idee wat het doet en waar het goed voor is. Dat vind ik echt prettig"
Joost Wilting - Wielrenner NWVG
  • Dit heeft mij geholpen

De eerste twee dagen van de laatste week waren lastig met minder koolhydraten eten. Maar daarna ging het super goed. Veel meer gegeten en gedronken dan anders dus dat heeft mij geholpen om wereld kampioen Gran Fonda te worden.

Wendy Oosterwoud - Wereld Kampioen
  • Direct meer energie

Wat we het meeste opviel is de hoeveelheid eten op de fiets en het direct na de training wat eten en daarna pas een gewone maaltijd. Merkte dat ik meer energie had. Interessant en ik kon het direct goed toepassen

Jaap Vogel - Renner KUIL GROENOORD

  • Een jaarlijkse workshop

Het wordt inmiddels traditie. Elke winter komt Patrick op ons trainingskamp langs om de elite en belofte renners te adviseren over sportvoeding.

NWVG - Kuil Groenoord Cycling Team
  • Vaste voedingsexpert

Voor het traject Fit naar de Veldslag was Patrick onze voedingsexpert. Twee edities hebben we 8 niet ervaren renners geholpen om de Veldslag te finishen.

Velodroom - Fit naar de Veldslag
  • Begeleiding van de pro's

Tijdens de internationale UCI 2.2 wedstrijd Dokola Mazowsza in Polen heeft Patrick de renners 8 dagen voor en na de wedstrijd voorzien van de beste wedstrijdvoeding.

Allinq - Continental Cycling Team